Live Kick-off Event Leiden

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een kick-off event om de lancering van dit nieuwe Leiden-portal te vieren. Omdat het evenement nog in de ‘design-fase’ zit, valt er nog weinig te zeggen over de precieze invulling hiervan. Wél is duidelijk dat dit een tour wordt langs verschillende activiteiten en evenementenlocaties in Leiden. Je leert als deelnemer van het evenement dus niet alleen de andere deelnemers, maar ook de verschillende activiteiten van de stad kennen.

Het evenement zal (indien de coronasituatie dit toestaat) aan het einde van de zomer 2021 plaatsvinden. Zodra de exacte datum bekend is zal dit natuurlijk op deze pagina gepubliceerd worden.

Wil je niets missen? Word dan lid van de Live Kick-off event groep. Hier kun je terecht met vragen rondom de Kick-off en ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuws over dit evenement.

Wil je alvast een oproep plaatsen rondom deze Kick-off? Dan kan dat natuurlijk ook!

 
  • Waar? Leiden
  • Wanneer? Augustus/September 2021
  • Voor wie? Internationals in Leiden (maar iedereen is welkom)
  • Wat? Tour langs diverse activiteiten van verschillende Leidse aanbieders 
Responsive image

 

Wat is er nog meer te doen rondom de categorie sport en bewegen?

De één wilt ontmoeten omdat ze een maatje zoeken voor een activiteit, de ander wil graag ontmoeten omdat hij vriendschap zoekt, maar misschien draait ontmoeten bij jou meer om het doen van iets waardevols voor en met anderen. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk bij wijkcentra, ouderenorganisaties of kinderen. Er zijn verschillende (vrijwilligers) projecten in Den Haag waar je aan mee kunt doen. Neem dus eens een kijkje door deze lijst en misschien vind je wel iets wat bij jou past!  

  • Samen met vrijwilligers
  • Samen met de wijk
  • Samen met andere organisaties
Responsive image