Welkom op SamenUITagenda Leiden

 

Samen naar Naturalis, de Hortus of de Lakenhal? Samen door het groene hart fietsen? Samen naar Leiden Culinair? Of samen door de grachten varen? Je bent op het juiste adres...
Op dit platform vind je namelijk allerlei evenementen en activiteiten die je samen met anderen kunt gaan beleven. En nog beter... je vindt hier fantastische mensen om met je mee te gaan. Plaats hiervoor een oproepje of reageer op de oproep van een ander. Ook kun je interesse-genoten vinden door je aan te sluiten bij een groep of door zelf een groep te starten.

Momenteel wordt er achter de schermen nog wel flink aan de website gebouwd maar kijk gerust alvast rond en ontdek de vele functies van het platform.

Ook wordt er momenteel hard gewerkt aan een live kick-off event voor dit Leiden-portal. Wil je hier aan deelnemen of meer over lezen? Kijk dan eens onder het kopje ‘Specials’ (of klik hier) om de speciale pagina voor dit evenement te vinden.

 

Agenda

In onze evenementen agenda vind je, naast een UITagenda met evenementen, ook de speciale SamenUIT-evenementen, georganiseerd door onze partners. Bij deze evenementen word je welkom geheten door een organisator en zul je gegarandeerd andere bezoekers ontmoeten in Leiden.

 • Veel gratis evenementen
 • Iedereen is welkom
 • Elke week nieuwe evenementen
 • Geverifieerde organisaties
 • Ontmoeten gegarandeerd

Speciale SamenUIT-evenementen

Online evenementen

Oproepen en Groepen

Plaats een oproep om anderen te ontmoeten. Je kunt oproepen plaatsen bij evenementen en in interesse-groepen. Je kunt ook heel makkelijk zelf een groep starten. Plaats nu een oproep en ga samen sporten, fietsen, film kijken, een spelletje spelen, koffie drinken, enz. Alles kan!

 • Word lid van een groep
 • Start een groep
 • Gratis gebruik
 • Plaats een oproep
 • Ontmoet anderen

Actuele oproepen

 • Open Oproep wekelijks Geheel 2022 Leiden
  Heb je een drukke baan? En zou je eigenlijk willen dat jou lieve hondenvriend wat vaker uit zijn mandje komt? Dan ben ik er voor jou! Voorstellen Mijn naam is Venka Abspoel en ik ben 20 jaar oud, ...ik ben eigenlijk altijd opgegroeid met honden, wij hebben thuis meerdere hondjes gehad die ik altijd met liefde wou uitlaten. Sinds oktober woon ik samen met mijn vriend in de binnenstad en helaas hebben wij een te klein huisje om een lieve viervoeter bij de familie te voegen, hierdoor mis ik honden thuis enorm en zou ik graag weer wat meer met honden in contact zijn en lekker aan de wandel gaan. Ik ben in bezit van een rijbewijs dus het is eventueel ook mogelijk om de hondjes een keer lekker mee te nemen naar het bos en/of strand. Mogelijkheden Op de allereerste plaats staan de wensen van de eigenaar en de hond op nummer 1, Hierin vind ik communicatie erg belangrijk en zal ik zorgvuldig met u hond omgaan, aangezien ik net begin zal het beginnen met een groepje van 4 honden mits jou hond liever alleen zijn wandelingetje doet. Wat kan ik bieden? - Betrouwbaarheid - ik kom door weer en wind - lage prijzen - verantwoordelijkheid - vriendelijk tegen mens en hond Dagen en tijden zijn flexibel en bespreekbaar, geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op via: 06-15648781. Meer

Specials

Op onze specials pagina kan je makkelijk oproepen, groepen en evenementen filteren op basis van specifieke organisaties, evenementen, en interesses. Zoek je bijvoorbeeld een groep die gebaseerd is op sport en bewegen, klik dan op de categorie dans, sport en bewegen hier onder en dan kom je direct op een speciale community pagina! Ook maak je bij specials direct kennis met de partners en organisaties met wie wij samen werken!

 • Rondom culturele instellingen
 • Rondom interesses
 • Rondom grote evenementen
 • In stadsdelen
 
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
 
 
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image